Inredning av home by ginaa - snyggt & stilrent

Tycker du att ditt hem ser för tråkigt ut? Vill du ge ditt hem en ny look, en vackrare, stilren samt en mer uppdaterad inredning? Eller är du ute efter att ge ditt kontor och företagslokal en mer upplyftande inredning och därmed bidra till en bättre arbetsmiljö?  Det kan vara svårt för den oinsatte att få ihop alla aspekter till en vacker och funktionell helhet. Det kan vara möblerna som måste vara ergonomiska, rätt ljus som ser till att dina medarbetare arbetar under god belysning, lämpliga ljudabsorbenter för behagligare ljud och därmed bättre arbetsmiljö men även val av färger som speglar företagets profil. Det är mycket att tänka på och här kommer vi in i bilden.

Vi på Mix Bemanning erbjuder inredningshjälp från vår professionella inredare, Regina. Hon är en stilmedveten och erfaren inredare med kunskaper om olika stilar och kan erbjuda er olika lösningar för ert kontors inredning. Därmed ser hon till att vistelsen i arbetsplatsen blir trevligare samt mer rogivande. Oavsett om du söker enkla tips om var en möbel ska placeras till större ingrepp i inredningen för att lyfta upp rummet i sin helhet kan ni kontakta Regina. Beskriv vad du behöver hjälp med så utförligt som möjligt så hjälper Regina dig.

Certifierad inredare & diplomerad homestylist

Regina är en certifierad inredare och diplomerad stylist vilket tillsammans med hennes erfarenheter gör henne till en professionell inredare. Nedan finns certifikatet bifogat, där du kan se vad hennes utbildning innehåller.

Följ oss på instagram

Ta del av våra uppdateringar på instagram och se vad vi har att erbjuda inom inredning för ditt kontor eller hem. Hittar du något som faller dig i smaken eller vill du kombinera är du varmt välkommen att kontakta oss.

kontakta oss!

Behöver du inreda ditt hem eller har du några frågor och funderingar gällande inredning, möblering eller färgval i hem, arbetsplats eller möjligtvis kontor?
Kontakta oss så hjälper vi dig. Enklast är att du fyller i formuläret så utförligt till en offertförfrågan, så att vi kan återkomma till dig.