Behöver ni Publikvärdar i göteborg ?

Mix Bemanning är beläget i Göteborg och förmedlar personal till flera olika branscher och yrken. Vi förmedlar även publikvärdar. Med vår erfarenhet och kompetens i bagaget kan du vara säker på att ni får den personalen ni efterfrågar. Eftersom vi finns i Göteborg har vi haft mycket olika uppdrag just här, men hyr även ut personal i Värnamo och områden runtomkring. Vi vill hjälpa er att anpassa resurserna utifrån ert behov och se till att ni får en flexibel personalstyrka. För att veta mer om vår förmedling av personal, klicka här!

Publikvärden har en viktig roll i tillställningar av olika slag då de har flera viktiga uppgifter att utföra under tillställningens gång. Vanliga uppgifter för publikvärden är bland annat att se till att ordningen på idrottsarrangemang, konserter och andra större evenemang upprätthålls. De tjänar även som ansiktet utåt mot besökare genom att släppa in publik, kontrollera biljetter, hjälpa besökare som på något sätt råkat skada sig, samarbeta med polis och ordningsvakt samt svara på besökares frågor. Frågorna kan handla om allt ifrån var de sitter till huruvida platsen är handikappanpassad. Publikvärden har inga särskilda befogenheter utom var mans rätt. Grupper som har särskilda befogenheter är ordningsvakter och polis. Har ni organiserat ett evenemang och behöver publikvärdar på plats för att vara behjälplig mot besökare, är ni varmt välkomna att kontakta oss.

Publikvärdens personliga egenskaper

Publikvärden måste ha känsla för säkerhetstänk och servicemedvetenhet för att kunna göra ett gott intryck mot besökare under såväl fysisk som psykisk stress. Man ska tycka om att arbeta i lag då publikvärdsyrket oftast går ut på att arbeta i lag för att kunna upprätthålla ordning och god organisation av tillställningen. Som publikvärd bör man även vara lättlärd och flexibel då uppgifterna varierar för varje tillställning.

Kontakta oss för professionella publikvärdar i Göteborg

Söker du eller din organisation publikvärdar för ett event eller har du frågor och funderingar kring detta som du vill få besvarade först? Vi har ett brett samarbete med flera olika aktörer och kan förmedla kompetenta och professionella publikvärdar med erfarenhet till ditt event. Kontakta oss så kan vi svara på dina frågor  och anpassa antalet publikvärdar efter behovet.

031-797 84 77
kontakt@mixbemanning.se

Skicka ett meddelande