bemanning

Mix Bemanning AB är ett mångfaceterat företag, med allt från bemanning  till heminredning. Bland annat förmedlar vi publikvärdar till olika evenemang, personal till byggarbeten men även revisorer som sköter den ekonomiska biten för dig som har företag. Med vår erfarenhet och kompetens i bagaget kan du vara säker på att ni får den personalen ni efterfrågar. Vi vill hjälpa er att anpassa resurserna utifrån ert behov och se till att ni får en flexibel personalstyrka.

När passar bemanning?

Behovet av personal kan variera mycket och faktorerna är många. Vissa företag kan under en begränsad period behöva extra personal i sin verksamhet. Det kan behövas av flera olika anledningar. 
- Företaget kan behöva specialkompetens för en begränsad tidsperiod.
- Det är en organisationsförändringar som sker.
- Den perioden är det hög produktionstakt vilket gör att det behövs mer folk för att klara av den höga takten.
- Det kan vara brist på personal.

Vad är fördelarna?

- Våra medarbetare är snabbt på plats och ni behöver inte oroa er för rekryteringsprocessen, då vi har kontakt med berörda aktörer.
- Ni lär känna nya människor som ni i framtiden kan anställa om behovet finns.
- Ni får personal för tiden ni behöver och betalar endast för de timmar de arbetar hos dig.

kontakta oss

Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss.

Kontakta oss

Publikvärdar

Har ni organiserat ett evenemang och behöver publikvärdar på plats för att vara behjälplig mot besökare? Vi erbjuder publikvärdar till våra kunder. 

Byggbranschen

Vi förmedlar även personal inom olika yrken såsom byggarbetare, betongarbetare och asfaltläggare till byggbranschens aktörer.  

Revisor

Känner ni er osäkra på pappersarbetet kring redovisningen? Behöver ni en revisor som sköter redovisningen för ert företag så att ni kan fokusera på att driva verksamheten? Kontakta oss så hjälper vi er.