Hjälp med bemanning i göteborg?

Mix Bemanning är ett mångfacetterat företag, med allt inom bemanning  till allt från ordningsvakter och publikvärdar till industripersonal och städpersonal. Bland annat förmedlar vi publikvärdar till olika evenemang och personal till byggarbeten.  Med vår erfarenhet och kompetens i bagaget kan ni vara säker på att ni får den personalen ni efterfrågar när ni behöver det. Som ett proffsigt bemanningsföretag hjälper vi er att anpassa resurserna utifrån ert behov och se till att ni får en flexibel personalstyrka. Vi hjälper er med bemanning i Göteborg och bemanning i Värnamo. Kontakta oss idag för att se vad vi kan hjälpa er med. 

Bemanning i Göteborg

Behöver ni hjälp med personal runtom i Göteborg? Vi vet hur det är att inte känna att man räcker till och hjälper er gärna med personal till alla möjliga branscher. Behöver ni publikvärdar i Göteborg till olika evenemang? Ni kanske behöver hjälp med någon som är kunnig inom bygg, eller kanske flytthjälp i Göteborg?  Önskar ni hjälp med något annat än det vi nämnt här? Tveka inte att kontakta oss!

När passar bemanning?

Behovet av personal kan variera och faktorerna är många. Vissa företag kan under en begränsad period behöva extra personal i sin verksamhet av flera olika anledningar. 
- Företaget kan behöva specialkompetens för en begränsad tidsperiod.
- Det är en organisationsändring som sker.
- Den perioden är det hög produktionstakt vilket innebär att företaget behöver mer folk för att klara av den höga takten.
- Personalbrist.

Vad är fördelarna med bemanning?

  • Våra medarbetare är snabbt på plats och ni behöver inte oroa er för rekryteringsprocessen, då vi har kontakt med berörda aktörer.
  • Ni lär känna nya människor som ni i framtiden kan anställa om behovet finns.
  • Ni hyr in personal och betalar endast för de timmar de arbetar hos dig.

Kontakta oss redan idag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er med bemanningen i Göteborg och Värnamo. 

kontakta oss

Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss.

Kontakta oss

Våra Bemanningstjänster

bemanning i värnamo

Bemanning värnamo & Göteborg

I Värnamo och Göteborg kan vi förmedla personal inom städ, industri, mekaniker och snickare bland annat. 

Byggkonsult

BYGGkonsult

Vi förmedlar även personal inom olika yrken såsom byggarbetare, betongarbetare och asfaltläggare till byggbranschens aktörer.  

Byggkonsult

Friskvård

Behöver du personal inom friskvård som exempelvis massage? Vi kan hjälpa er med att fixa personal.

konsert arrangerad av publikvärdar

Publikvärdar & evenemangsvärdar

Har ni organiserat ett evenemang och behöver publikvärdar på plats för att vara behjälplig mot besökare? Vi erbjuder publikvärdar till våra kunder. 

hund sticker upp ur flyttkartong - mix bemanning hjälper dig med flytten

Flytthjälp

Ska du flytta till nytt boende eller har företaget fått nytt kontor? Vi har personal som kan hjälpa till med flytten och göra allt det jobbiga så att du slipper göra det och kan koncentrera dig på viktigare saker.

Tvättsvamp med tvål för städning i lokalen eller kontoret

Städning

Söker du städning för lokalen eller regelbunden städning av kontoret? Med oss kan ni teckna avtal om regelbunden städning där ni bestämmer intervallerna.

verkstad eller tillverkningslokal som hålls igång av en maskinoperatör

Maskinoperatör

Vi har kompetent och erfaren personal för dig inom tillverknings- och verkstadsindustrin, som söker maskinoperatörer av olika slag.

två ordningsvakter

Ordningsvakt

Behöver du hjälp med säkerhet och ordning inför ett evenemang eller för en shoppinggalleria? Vi förmedlar ordningsvakter till ditt event och kan även hjälpa dig med rådgivning kring upprätthållande av säkerheten.